tapetserare-stockholm-tyg-omklädning-möbler

Möbeltapetserare

Vi på Blomkvist tapetserare i Stockholm hjälper dig när du vill förändra dina mjuka möbler. Vår tapetserarverkstad etablerades redan 1923 och vi har ett stort fokus på hållbarhet. Att återanvända gamla möbler gör möbeltapetsering mer aktuellt nu än någonsin. Vi använder vår kreativitet och passion för att förbättra och bevara, samt hjälper dig som vill sätta en mer personlig prägel på dina möbler.

Vi ger dina gamla möbler nytt liv med möbeltapetsering

Det finns många möbler i våra svenska hem som håller sig vackra år efter år, men ofta behövs en möbeltapetsering för att ge dem ett lyft. Att bevara din möbel och ge den en uppfräschning kan vara en god idé för att den ska fortsätta passa in i ditt hem.

Har du turen att hitta en gammal antik möbel på auktion eller second hand, eller kanske har du ärvt en vacker möbel? Det kan då vara spännande att prova på möbeltapetsering. Det gamla möter då det nya och din möbel får ett helt nytt utseende. På vår tapetserarverkstad finner du vackra tyger i olika stilar och färger som vi kan använda när du vill tapetsera om din möbel.

Få en offert av våra möbeltapetserare i Stockholm

Är du intresserad av att få ett kostnadsfritt prisförslag för din möbeltapetsering är du välkommen att höra av dig. Vi tar emot förfrågningar löpande och lämnar gärna en offert för arbetet. Har du frågor eller funderingar är du också välkommen att kontakta oss möbeltapetserare.

Våra möbeltapetserare hjälper dig klä om din möbel. Hör av dig med en beskrivning av din möbel så återkommer vi med våra rekommendationer!