möbeltapetserare-stockholm-fotölj-nytt-tyg

Omklädsel

Har du en eller flera möbler som du vill ändra utseendet på? Kanske vill du fräscha upp en soffa med ett nytt tyg eller förnya dina dynor på uteplatsen. Oavsett möbel ser vi till att hjälpa dig med omklädsel. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Välkommen att kontakta våra tapetserare med dina önskemål!

Från omklädsel till total renovering av din möbel

Vi på Blomkvist tapetserare har lång erfarenhet av tapetseraryrkets alla områden. Det innebär att vi erbjuder ett brett tjänsteutbud som omklädsel av stoppade möbler till läderarbeten, men också sprutlackering och målning av möbler.

På vår tapetserarverkstad har vi hjälpt kunder med omklädsel av allt från antika möbler till moderna klassiker. Vi guidar dig gärna genom de val du har och berättar gärna mer om vilka möjligheter just din möbel har. Välkommen att höra av dig med din förfrågan!

divan-soffa-omklädd-stockholm-tapetsering

Beställ en omklädsel av oss till ett konkurrenskraftigt pris

Vill du veta vad en omklädsel skulle kosta av din möbel får du gärna skicka oss en offertförfrågan. Beskriv din möbel och skicka med en bild på hur den ser ut idag. Ange också dina önskemål vad du vill förändra med möbeln. Vi återkommer därefter till dig med ett tydligt kostnadsförslag. Du har sedan möjlighet att i lugn och ro titta igenom offerten innan du bestämmer dig för att anlita oss.

Hör av dig till våra erfarna tapetserare i Stockholm och få ett fast kostnadsförslag på en omklädsel av din möbel!